triangle

Публично представяне на проект на Закон за изменение и допълнение на Закон за закрила и развитие на културата

С цел прозрачност на предстоящите законодателни промени и в изпълнение на Проект 42 от Плана за възстановяване и устойчивост Националният фонд „Култура“ организира публично представяне на проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за закрила и развитие на културата, окончателно изготвен от изпълнителя на обществената поръчка Агенция „Стратегма“ ООД.

На представянето са поканени всички културни организации и творци, за да бъдат запознати с резултатите от проведените проучвания и анализи на законодателната рамка, в която работи Националният фонд „Култура“, с предложенията за изменения на ЗЗРК в частта за Фонда – мотиви и очаквани резултати, въз основа на които да споделят и своите виждания за реформирането на нормативната база по отношение на разходването на публични средства за проекти в областта на културата и изкуствата в България.

Заповядайте на 18 октомври 2023 г. (сряда) от 11.30 ч. в Националния музей „Земята и хората“, София (бул. „Черни връх“ 4, ж.к. „Лозенец“, София 1421).

 

Необходима е предварителна регистрация за участие: тук.

 

Очакваме Ви!

 

Екипът на НФК

Oще