triangle

Списък на кандидатите, допуснати до участие в интервю за заемане на позиция „Старши сътрудник по УЕПП – с профил „Човешки ресурси“

След извършен обстоен и прецизен преглед на представените документи за участие в процедурата по подбор за заемане на длъжността  „Старши сътрудник по УЕПП – с профил „Човешки ресурси“- 1 извънщатна бр., и съгласно заложените минимални и специфични изисквания за заемане на позицията, посочените в публикуваната обява за заемане на длъжността, конкурсната комисия допуска до участие в интервю следните кандидати:

                           16.10.2024 г.

 

  1. 1. Кристиян Огнянов Тодоров – 10.00 ч.;
  2. 2. Елена Стефанова Пехливанова – 10.20 ч.;
  3. 3. Яна Димитрова Димитрова – 10.40 ч.;
  4. 4. Стела Николава Косева - 11.00 ч.;
  5. 5. Радостина Колева Георгиева -11.20 ч.;
  6. 6. Наталия Борисовна Костадинова – 11.40 ч.

Недопуснати кандидати за участие в подбора няма.

Комисията подробно обсъди и формулира въпросите за интервюто и взе решение минималният резултат, при който кандидатът се счита за успешно издържал интервюто, да бъде „4” по петстепенната скала.

Интервюто с избраните кандидати ще се проведе по график на 16.10.2024 г.  (сряда) по указания график от 10.00 часа в заседателната зала на трети етаж в сградата на Национален фонд „Култура“ на следния адрес: гр. София, ул. „Л. Станчев“ № 7, етаж 3.

Моля да се има предвид, че преди началото на практическия изпит ще бъде изисквано удостоверяване на самоличността на кандидата чрез представянето на лична карта.

 

В случай, че кандидат е възпрепятстван да присъства на място в сградата на НФК, интервюто може да се проведе онлайн чрез zoom среща след предварителна заявка на имейл: office@ncf.bg

 

 

                                                                                           ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ПО ПОДБОР

                                                                                           ДИАНА ДИМИТРОВА: /подпис/

Oще