triangle

СЪФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИ ПО „ТВОРЧЕСКА ЕВРОПА“ ОТ НФК

Към днешна дата по програмата са финансирани дейности на стойност над 815 000 лева в рамките на общо 19 проекта. Българските организации и техните проекти подкрепени до момента са :

Подобна подкрепа е от изключително значение за насърчаването на интернационализацията и надграждането на оперативния капацитет на КТС. Освен това тя функционира и като стимул за всички тези неправителствени организации, културни оператори и артисти, които работят усилено за реализацията на изключително качествени международни партньорски проекти в рамките на ЕС и отвъд. С всяка следваща година България е все по-сериозно представена като добър партньор, а вече можем да се похвалим и с нови проекти водени от български организации. Изключително щастливи сме да бъдем част от този процес!

Детайлна информация относно проектните дейности може да откриете на сайта на Бюро "Творческа Европа".

Съветваме всички бенефициенти с подписани договори за изпълнение на проекти със заложени дейности за 2023г., да се свържат с нас на office@ncf.bg , за да получат повече информация за предстоящата програма и съдействие при подготовката на необходимата проектна документация.

Oще